Foto i Bromölla 

Vi hjälper privatpersoner och företag med foto. Allt från studiofotografering, såsom gravidfoto, bebisfoto och familjefoto, till bröllopsfoto, event- och konsertfoto.

   Drivs av MEBO webbhotell - Bäst prestanda, bäst service, bäst pris. Frilansfotograf via Frilans Finans AB

Vi fotar med Canon EOS 5D Mark III, Canon EF 70-200 f/2.8L IS USM II & Canon EF 24-105L IS USM, Canon EF 50 f/1.8 STM och framkallar i Adobe Camera RAW, Photoshop & Lightroom.
Webbplatsen drivs av MEBO Webbhotell – Bäst prestanda, BÄST SERVICE & bäst pris. VI ARBETAR SOM FRIlansfotografer VIA FRILANS FINANS, SOM SKÖTER SKATT och moms.

Foto

Foto är för oss en konstform och ett sätt att förstärka minnen. Dels handlar det naturligtvis om att fotografera med kameran. Men det handlar också om modern framkallning, d v s framkallning i Camera RAW i Adobe Photoshop. Det är här man tar in negativen (RAW-filer) och finslipar på framkallningen till perfektion. 

Men foto för oss är också en konstform där man kan utgå från verkligheten och addera fantasi. Det kan bli fantastiska kreationer! 

gravidfoto-bromolla

Gravidfoto

Vad kan vara finare än att ett nytt liv snart börjar? 

Vi får allt fler önskemål om att fotografera par som väntar barn. Väntans tider. Tungt och jobbigt, men samtidigt obegripligt fantastiskt. Självklart ska man se till att föreviga den tiden!

Ni har säkert idéer. Kanske rent av bilder andra tagit som ni fastnat för? Kontakta oss och berätta om era idéer, så lovar vi att hjälpa er förverkliga dem! Vi bidrar så klart gärna med våra egna idéer, men utgångspunkten är alltid att vi försöker skapa just de bilder ni vill ha.

Bebisfoto Bromölla

Bebisfoto

Tiden springer något vansinnigt fort när de små liven kommit till världen. Innan man vet ordet av kryper och springer de runt och livet blir något av ett underbart kaos.

Att fånga den första tiden i detta nya lilla liv på bild är ovärderligt. Att kunna blicka tillbaka på tiden som sprang förbi så fort. Vi hjälper er med bebisfoto, så att ni som stolta föräldrar kan blicka tillbaka på denna fantastiska tid.

Se till att ha foton från både graviditet och när bebisen är riktigt liten. Det är vårt råd.

Bröllopsfoto

Vi hjälper er föreviga en av de viktigaste dagarna i era liv – dagen då ni gifter er. Kontakta oss för diskussion om önskemål, plats och pris. 

Varför välja Rejophoto?

Leverans via Dropbox

Du får snabbt tillgång till dina bilder via Dropbox, där du kan ladda ner bilderna i högupplöst format!

Hög kvalité

Bilder levereras i tryckbar kvalité, vilket betyder att du själv kan välja att trycka dem i stort format, t ex på canvas.

Humana priser

Vi vet vad foto normalt kostar och det är hutlöst dyrt. Vi vill att alla ska kunna anlita en fotograf.

Eventfoto / evenemangsfoto

Vi fotograferar konserter, invigningar, fester och olika typer av event. Allt från mingelfotografering till scenframträdanden. 

 

Vi har tidigare fotograferat event för Bromölla kommun, Bromölla Fritidscenter AB och vi har för egen del fotograferat på bland annat Killebom och Sweden Rock Festival.

 

 

Vilka är vi?

Fotograf Joachim Persson, Rejophoto

Fotograf Joachim Persson

Joachim fotograferar gärna porträtt av olika slag, såsom hårda low key-porträtt, gravidfoto, bröllop och familjebilder. Han fotar också på olika typer av evenemang och konserter.

Joachim jobbar just nu på Bromölla kommun med främst foto och grafiskt arbete och har snart 20 års erfarenhet av webbutveckling, SEO och bildhantering i Photoshop. Vi kan därför hjälpa till med allt från att ni ska synas i Google och andra sökmotorer till grafiska profiler, logotyper, reklamblad, inbjudningskort med mera.

På fritiden trivs Joachim vid Ivösjön, där han fotograferar vid soluppgång och solnedgång. Moder naturs varierande konstverk skänker harmoni och ger inspiration.

Vill du prata med Joachim så når du honom på telefon
076-186 23 29 eller via e-post.

Fotograf Rebecca Persson, Rejophoto

Fotograf Rebecca Persson

Rebecca tycker mycket om att fota ute i naturen och finna kompositioner som skapar känsla. Hon fascineras av bergslandskap längs kusten, som de krossade berg som försvinner ut i havet vid Hovs hallar utanför Båstad.

Rebecca har senaste åren jobbat inom industrin på Ifö Ceramics, där hon gjort sig känd för att vara ihärdig, noggrann och effektiv. Goda egenskaper som hon också besitter som fotograf.

Vill du prata med Rebecca så når du henne på telefon
073-541 71 75 eller via e-post.

Fotogalleri Bromölla+

Här har vi samlat bilder som vi tagit och tillhandahåller ideellt till Bromölla kommun och ideella föreningar. Här tillkommer med tiden bilder från vår vackra omgivning, som vi njuter av att blicka tillbaka på och landa i nuet.

Jobbar du för Bromölla kommun eller någon ideell förening i kommunen och vill använda bilderna? Kontakta oss, så ordnar vi det utan kostnad!

Gratis bilder för Bromölla kommun och ideella föreningar i kommunen

Ett urval av våra ideella bilder, som är fria att använda för Bromölla kommun (hela organisationen) och ideella föreningar i kommunen. För att få tillgång till hela biblioteket av ideella bilder, vänligen kontakta oss!

Vi fotar naturligtvis mer än Bromölla

Just nu vill vi fokusera på Bromölla och det bildmaterial vi valt att tillhandahålla ideellt för kommunen och ideella föreningar. Men vi fotograferar naturligtvis andra platser också.

Vi har gjort fantastiska utflykter till Hovs hallar, Kullaberg, Öland och det böljande landskapet Brösarps backar. Med tiden kommer vi presentera material även därifrån, men 2017 inleder vi med foto i Bromölla. Här är några till!

Vårt bidrag till ett bättre Bromölla

Vi har alla olika färdigheter. Vår är foto. Därför har vi valt att dra vårt strå till stacken genom att tillhandahålla bilder som kommunen och dess ideella föreningar får använda utan kostnad. För att få tillgång till hela biblioteket av ideella bilder, vänligen kontakta oss!

Det fantastiska med foto

Efter några år av fotografering så inser vi vad det är som är så fascinerande med foto. Minnen som gömts undan i någon avlägsen vrå väcks till liv när man blickar tillbaka.

Från barndomen minns man fotoalbumen, med de framkallade bilderna. Idag är det oftare digitalt, men fyller samma funktion. 

Med gratis bilder till Bromölla kommun och ideella föreningar i kommunen vill vi dela den glädje som finns i dessa minnen med fler. Allt det fantastiska vi har omkring oss. Vår vackra natur, med hagar och sjöar. Allt som finns att göra i vår by. När man blickar tillbaka på några års fotograferande så inser man plötsligt hur värdefullt det är. Ska sanningen fram så hade man glömt det innan man tittade igenom bilderna. 

Vi vet att det finns tillfällen, platser och människor som du kan blicka tillbaka på och uppleva samma sak och vi gör vårt allra yttersta för att ge dig den bästa upplevelsen i den tankeresan.

 

Vad säger andra om Rejophoto?

  • Tusen tack för fantastiskt fina bilder – så jobbar proffs!   
    Vi är supernöjda!   

    Carina Laitinen Carlsson
    Bromölla
  • Proffs! Väldigt fina bilder!

    Douglas Nordenbelt
    Magiker
  • Profisonella och otroligt duktiga.. Alltid en fröjd att jobba med!

    Stoffe Nikki Nilsson
    Musiker
  • Snabb leverans men med ett lugnt bemötande, skön ton i bilderna, flexibel och enkel att samarbeta med. Vi har även fått använda Rejophotos fina bilder över Bromölla till egen kommunikation! Fantastiska ögonblicksbilder från nedslag runt om i kommunen, vilket ambassadörskap!

    Maria Block
    Näringslivsenheten
  • Jag har använt Rejophoto både till mitt eget företag Level Lifestyle samt TryggaFitness, Tryggakliniken och TryggaBVC – 

    Otroligt bra kvalitét på bilder, snabb leverans och ett öga för detaljer. Rejophoto ser dessutom alltid till att leverera mer än man önskat och kommer själv med idéer som förbättrar innehållet ytterligare. 

    Professionalism i en box! 

    Diana Willman Göransson
    Ägare och PT (personlig tränare)
Webbplats & SEO / Sökmotoroptimering

Webbplats och SEO

Behöver ni en ny webbplats? Vi har valt att utveckla webbplatser med Wordpress som bas. Den webbplats du just nu är på är byggd på just den plattformen.

Wordpress är oerhört mångsidigt och kan till och med användas för e-handel. Vi har många års erfarenhet av webbprogrammering och SEO (sökmotoroptimering) och kan hjälpa er bygga webbplats, fota så ni har riktigt bra bilder och se till att era kunder hittar er via Google och andra sökmotorer!

Swish

Nu kan du hjälpa Rejophoto.se med en gåva via Swish, så att vi kan fortsätta ge kommunen och ideella föreningar gratis tillgång till bilder från vår fina kommun.

Allt du behöver göra är att starta appen Swish, trycka på QR-kodknappen högst upp till höger (finns den inte så uppdatera appen) och scanna koden här intill! Du väljer naturligtvis själv hur mycket du vill bidra med!

 

Stort tack!

 

Skänk en gåva via Swish!

Varför inga priser här?

Vi har lärt oss att önskemålen är många och olika när det kommer till vilka foton man önskar, oavsett om det är bröllopsfoto, konsertfoto eller annat. Därför vill vi alltid bilda oss en uppfattning om vad just du/ni vill ha och utifrån det räkna fram ett förmånligt pris. 

Kontakta oss nedan. I första steget är det bara en förutsättningslös diskussion, för att se om vi kan hitta det som är rätt för dig/er, så tveka inte!

Kontakta oss

Har du frågor eller vill boka oss för foto? Skicka oss ett mail för förutsättningslös diskussion om dina önskemål, så återkommer vi omgående (oftast samma dag). Vill du nå oss snabbt? Ring på 0735417175 eller 0761862329!

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